HOME

PORTFOLIO

MONKEYS

SHOP

RECORDS

CONTACT

Robert Thomas Kanters beschikt over een werkelijk enorme portie muzikale virtuositeit. Hij studeerde in Antwerpen aan het Jazz conservatorium en volgde daarna een opleiding sound design en sloot af met een diploma Audio Engineering in Rotterdam.


Wanneer je met Rob over muziek praat kun je beter een avondje uittrekken. Geluid in zijn meest uiteenlopende vormen omzetten in een pakkende compositie is zijn ware passie. En daar kom je snel achter als je Rob een beetje leert kennen.

Uit de meest eenvoudige geluiden weer hij een complete compositie neer te zetten. Betonboren worden tranen en een wijnglas een krachtig theatraal intro. Niets is wat het lijkt en uit elk object kan een compleet muzikaal verhaal ontstaan waar je mond van open valt. Inmiddels heeft Rob al een behoorlijke portfolio opgebouwd met uiteenlopend pakket aan opdrachtgevers. Een ware instrumentalist.


Luister naar zijn muziek, dan begrijp je meteen waarom wij zo trots zijn op deze muzikale instrumentalist, zijn originaliteit en skills zijn een verrijking voor de Unfinished Monkeys.


Hieronder vind je een kleine selectie uit zijn portfolio. Wil je meer horen? Dat kan, er is nog veel en veel meer. Neem dan eventjes contact met ons op. Dan kunnen we jou een complete cd met materiaal toesturen.

Samen met Christoffel Hendickx en Boris Uytterhaegen maakte Rob een meeslepend spel dat in samenwerking met Prefab op de planken kon worden gezet.

De main theme van Robosto’s voorstelling De Grot en Prins uit 2009 kun je hierboven beluisteren.  Maar naast deze productie gaven zij ook optredens tijdens literair festivals in Brussel, Leuven en Antwerpen en verzorgde hij de muzikale begeleiding bij de lezingen.

Dramaraam is een wrange kijk op de wereld, het beeld dat wordt neergezet in de voorstellingen van De Grot en Prins, een meeslepend spel dat is opgebouwd uit twee eenvoudige gitaarakkoorden.