HOME

PORTFOLIO

MONKEYS

SHOP

RECORDS

CONTACT

Mimi is onze Duitse aanwinst en met recht onze meest verassende Monkey. Mimi studeerde industrial design in Schwäbisch Gmünd. Tijdens deze studie heeft ze verschillende internships gevolgd waaronder een in Letland, Duitsland en een van deze internships bracht haar drie jaar geleden ook naar Den Haag waar ze aan de slag ging bij Ontwerpwerk.


Begin 2009 studeerde Mimi af en toen ze haar diploma in haar zak kon stoppen, stopte ze er ook nog even een paar schone kleren bij en besloot ze terug te gaan naar Den Haag om met een goede portie kennis te starten als zelfstandig product designer.


Mimi is de goede-ideeën-machine van de Unfinished Monkeys. Haar hersenen lopen over van de geniale ideeën en met haar eigenzinnigheid, kritische blik, oplossend vermogen en uitstekend oog voor elk detail brengt zij haar ontwerpen naar een hoger niveau en verrast zij ons telkens opnieuw. Mimi is daarom niet alleen een fantastisch designer maar ook een lieve inspirerende collega met een breed assortiment disciplines.


Op haar eigen website kun je al haar afgeronde projecten bewonderen. Wij hebben hier een selectie gemaakt van haar meest recente werk. Natuurlijk is al haar werk de moeite waard dus klik vooral even door naar haar website.